Teruja Hitung HariBahagia, Shila Amzah Kongsi Persiapan Majlis Pernikahan.

Umum sedia maklum, penyanyi popular, Shila Amzah atau nama sebenarnya NurShahila Amzah telah mengikat tali pertunangan bersama influencer media sosial, Ubai pada 27 Mei yang lalu dalam sebuah majlis yang sederhana.

Bahkan, penyanyi yang berusia 33 tahun itu kini menghitung hari untuk bergelar isteri kepada kekasih hatinya yang bakal berlangsung tidak lama lagi.

Baru-baru ini, menerusi hantaran yang dimuat naik oleh Shila di IG storynya, dia berkongsi senarai semak majlis perkahwinan bersama tunangnya, Ubai.

Dalam hantaran tersebut, kelihatan helaian kertas yang menunjukkan beberapa perkara yang perlu dilakukan sebelum majlis itu berlangsung seperti perancangan, produksi, kecantikan, hiburan dan sebagainya.

Bukan itu sahaja, dia turut menzahirkan perasaan gembira dalam melakukan persiapan berkaitan dengan pernikahan yang masih memerlukan beberapa perkara yang perlu diselesaikan.

Terdahulu, kecoh di media sosial mengenai hubungan mereka telah terputus dipertengahan jalan namun psekulasi tersebut tidak benar sama sekali selepas Shila memaklumkan hantaran yang dimuat naiknya sebelum ini adalah satu penghargaan buat Ubai dan bukan satu pengakhiran.

Sumber: Instagram @Shila Amzah

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*