[VIDEO] Selepas Melihat 7 Wanita Ini Menanggalkan Mekap Pasti Anda Tidak Akan Mempercayai Sesiapa Lagi!

Setiap wanita pastinya mendambakan rupa paras yang cantik dan putih. Sehinggakan sanggup menghabiskan duit ratusan ringgit hanya untuk membeli barangan kosmetik dan membuat rawatan kecantikkan.

Kini, heboh di negara China apa terdapat satu trend mekap yang sangat kreatif dan mengejutkan ramai orang termasuklah admin sendiri. Golongan wanita yang berada di China telah memaparkan wajah sebenar mereka semasa memakai mekap dan selepas menanggalkan solekan membuat ramai yang tergamam dengan ‘pemandangan’ yang sangat mengejutkan!

Mereka telah menggenakan solekan yang tebal dan memakai bulu mata palsu, tetapi wajah yang bulat boleh diruncingkan dengan hanya memakai pelekat pada dagu bagi meruncingkan wajah dan terlihat kurus. Malah, mereka juga turut melekatkan sesuatu di batang hidung seperti tanah liat untuk menampakkan effect hidung lagi mancung.

Sebaik saja menanggalkan mekap, pasti anda tidak menyangka wajah yang cantik berubah ‘sangat biasa’ selepas menanggalkan mekap. Lepas ni, kalau nak jumpa makwe suruh tak payah pakai mekap! Hahaha

Wajah sebenar selepas menanggalkan mekap.

Sumber : Junx Phinx Youtube Channel

Facebook Comments