(Video) Isu Emma Buka Tudung, Sungguh Mendalam Bila Neelofa Pula Bersuara.

Belum pun sejuk isu Emma Maembong buka tudung, kini seorang lagi selebriti membuka mulut. Neelofa yang baru pulang dari tanah suci mungkin belum sempat berkata apa-apa semasa kes tersebut hangat ditul4rkan.

“Banyak yang saya nak cakap tentang ini…baik saya reserve my comment. Siapalah saya untuk judge mereka.”

“Lebih baik fikir yang baik-baik supaya mereka ini tak rasa tertekan atau lebih membuat benda-benda tak baik.”

“Ramai rakan-rakan artis yang tersasar disebabkan tekana daripada netizen.”

Sial tonton video dibawah untuk komen yang lebih mendalam:

Rata-rata netizen suka cara Neelofa:

“suka cara neelofa jawab soalan …….tenang je pandai susun ayat”

“suka tgk lofa mcm ni. positive vibes everywhere ????????”

“Beauty with brain.. Kata2 yg tersusun, ringkas dan padat ☺”

“True. In the end of the day we are all human who makes mistake. Be it public figure or commoners like us. They are more exposed to the world that’s why people tend to judge. And we as commoners need to chill instead of play God. Everytime we see bad things happened we need to reflect ourself instead of judging people. We never know if one day we might do the sin we hate the most.”

“Betul lah tu…kita kena cakap benda baik2 pikir benda baik2..supaya yg mana yg trsasar tu tak pegi lagi jauh ..kesian jgk kt sesiapa yg kena hentam dgn netizen tu”

“tiba2 je i fall in love with her.. her style and the way she speaks.. cukup teratur❤️”

Video:

 

Sumber: YouTube VIA Layan Video

Facebook Comments