Tunjuk kehebatan nyanyi lagu Celine Dion Ayda Jebat bikin ramai tergamam termasuk Caprice

Nor Suhada Jebat atau lebih dikenali sebagai Ayda Jebat bukan satu nama yang asing lagi dalam industri seni tanah air malah penyanyi itu kini semakin aktif dalam bidang lakonan.

Baru-baru ini, pelakon berusia 26 tahun itu telah membuat pengikutnya tergamam apabila memuat naik satu posting video menyanyikan lagu popular My Heart Will Go On nyanyian asal Celine Dion.

Video:

Nor Suhada Jebat atau lebih dikenali sebagai Ayda Jebat bukan satu nama yang asing lagi dalam industri seni tanah air malah penyanyi itu kini semakin aktif dalam bidang lakonan.

Baru-baru ini, pelakon berusia 26 tahun itu telah membuat pengikutnya tergamam apabila memuat naik satu posting video menyanyikan lagu popular My Heart Will Go On nyanyian asal Celine Dion.

Posting tersebut memukau para pendengar yang rata-rata memuji kehebatan vokal mantap yang dilontarkan oleh pelakon drama Cinta Bukan Kristal itu.
Meremang bulu roma…

Sedap gila you bawak lagu ni…

Ada diantara peminatnya yang memberi komen mengatakan suara Ayda sangat merdu dan sekiranya terdapat netizen yang masih mengkritik suaranya, mereka mungkin ada masalah pendengaran.

Selain itu, penyanyi rap terkenal Caprice juga turut meninggalkan komen yang seakan-akan tidak percaya bahawa Ayda mampu mencapai vokal tahap berkenaan.
Tak pernah tahu!

Dalam perkembangan lain, dia kini sedang popular dengan lagu Temberang serta bakal muncul dengan single baharu berjudul Mana Ada Hati (Yang Ingin Terus Disakiti).

Sumber : Instagram Ayda Jebat

Nur Suhada Jebat (lahir 17 Mac 1992), dikenali dengan nama komersialnya Ayda Jebat ialah seorang penyanyi dan pelakon wanita Malaysia. Beliau merupakan salah seorang peserta Akademi Fantasia musim ke-9 . Beliau mula dikenali ramai menerusi drama Rindu Awak 200%.

Terbaru, aktres berusia 27 tahun itu memuat naik gambar dirinya di laman sosial Instagram berkongsi penampilan memakai hijab yang membawa watak sebagai Adira Amani, March ini Asalkan Dia Bahagia. Perghh memang cantik abis..no.1 ni ade yang cakap macam wawa zainal.. min pon rase ada betulnya jugak.. cer komen sama ke tak?

Thank you semua yang tengok tadi. Trending lagi! Kalau tak terima Haris, abang taknak balik sini, mama susah hati. Yang Haris pulak terima! Hm. 😔

Ramai yang dm, tweet Adira pakai tudung apa. Nampak manis eh? Tudung Adira pakai dalam drama Asalkan Dia Bahagia semuanya dari the one and only @galeriariani tau! Cantik kan? Thank you! Esok kita upload design and colour lain pulak ok girls! 😘💕

Komen Netizen

Waummmcantiknya ayda pakai tudung…mudah mudahan lps ni ayda bleh pakai tudung trus lah….nmpk cantik sgt

Aku je ke perasan muka diorang sama @W4W4_zainal @aidajebat

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih 🙂

Sumber: memorikini / theexpressviral  / Otak Bulu

Facebook Comments