[Video] KesViral Sepasang Suami Isteri Ditangkap Pegawai Agama Ditempat Awam. Ini Sebabnya…

” 𝖩𝖨𝖪𝖠 𝖠𝖭𝖣𝖠 𝖡𝖤𝖱𝖪𝖠𝖧𝖶𝖨𝖭 𝖣𝖨𝖫𝖠𝖱𝖠𝖭𝖦 𝖯𝖤𝖦𝖠𝖭𝖦 𝖳𝖠𝖭𝖦𝖠𝖭 𝖣𝖨𝖳𝖤𝖬𝖯𝖠𝖳 𝖠𝖶𝖠𝖬 ”

Al-kisahnya tadi dipantai senok. Saya dan suami dit3gur oleh sekumpulan pihak berkuasa lah kononnya tapi tanpa adab.

Kalau anda menegur kami cara baik takpe, kalau datang mcm ‘ajok g0coh meme kawe mar0h lah boh’ .

Tahu anda ada kuasa tapi cara tu salah.

Saya boleh s4man anda sebab malu. Anda menegur kami ‘cara kurang ajar + siap rakam’ .Hahaha kita pulak kene rakam, macam ni ke cara anda berkerja?

Gambar saya pegang suami

Saya nampak budak-budak umur bwahan duduk bawah pokok siap pegang tgn, duduk atas riba, gedong muto.

Anda tak tegur? Aikkk kita suami isteri anda tegur siap kurang ajar.Bila tunjuk kad kahwin senyap pastu tak minta maaf lasung.

Siap boleh ambik video lagi.

Saya tak terfikir nak ambik video sebenarnya, bila yang pendek tu pegang handphone baru saya rakam jugak sebab memang nak m4rah dah masa tu.Saya bukan nak meng4ibkan sesiapa. Cuma malu saya dan suami ni macam mana?

So peringatan untuk yg berkahwin jangan pegang tangan atau peluk tangan suami ditempat awam krana diorang cakap ‘h4ram’ dan untuk golongan belum berkahwin silalah berpegang tangan, peluk takpe lagi kerana ‘halal’.

Oh lupa nk bagitahu, tu saya pergi dengan family okay. Yang ambik gambar, adik dua orang.Mama papa duduk kat kereta.

Okay done membawang! Bye

Video:

Komen Di FB Beliau:

Syhafiq Putra Nak tegur boleh tp ada cara . Jgn 4ibkan org . B0doh jgk diorg ni .

Julissa Hisham II Zarin Ernyza xterlintas pon nk ambik video bena kak tp maso tu perase napok hok pendek tu pege phone gitu sbb tu lisa wat tubik etek phone. Apo dih, dio saloh. Dio ambik video kito pulak

Nurul Iliana Pauzie Sakit hti kelih ko hok pendek tuu 😩😩 metor molekk ore nk jd jaikk kito nk jd jaikk, kito xbtl stesengg dh dk igak hok nikoh 🤦‍♀️

Shana Ramli II sila saman bby! i backup 🙏🏻 bodo weh , takpo bukti video ado doh pah kutip saksi hok ado situ , napok sgt caro tegur b*do doh . nok tgk fullvideo deh hahahahahah . gerey pulok kitooo errrr nyesal tkgi situ tidok boleh backup you samo2 lawe mulut ng i gak boleh keno jekoh doh 🤦🏼‍♀️

Sumber : FB Julissa Hisham II Via celotehsaje..tq

Facebook Comments