“Nasib baik Bella baik, kalau aku..” – KOMEN Zarina Anjoulie Berhubung Kes Aliff Aziz

2@3 hari ni tular di lama sosial kontroversi rumah tangga membabitkan tiga pihak, Aliff Aziz, Bella Astilah dan Octavia Manrose.

Tampil memberi sokongan kepada Bella, Zarina Anjoulie berharap agar netizen tidak terus mengapi-apikan kes yang berlaku.

“Pasal case Alif Aziz n Bella…. I mean ??? Korang ingat dia nk ubah BUT this is not the time kita curah petrol cuz . Should just show some support towards bella #girlpower.

“-n to u @oktoviamanrose kau dah kenapa nk keluar ngan laki org???? Tak tau malu ke ??? Time bella screenshot kau tau plak malu .. masa kau keluar ngan laki org kau tak malu plak?” tulisnya di ruangan kapsyen.
Walau bagaimanapun, ulasnya, tiada apa yang mengejutkan kerana lelaki tersebut adalah Aliff Aziz.

“Setiap kali ada kes korang cari aku. Its Alif Aziz, what do you expect?

“But then again itu bukan masalah kita tapi kita sebagai wanita, kita harus beri some moral support to Bella. Just don’t make it worst.

“Its better not to uar-uarkannya lagi. Cerita itu, just let her heal dan peace.

“Anyhow if I was her, I will beat the f*** Octavia. Obviously, she knows Alif Aziz dah kahwin dan kau yang nak keluar juga dengan dia buat apa? Nasib baik Bella baik, kalau aku dah ganyang kau gila-gila. If Bella is my sister, I will beat both of you.”

FEBRUARY 28, 2019

“Nasib baik Bella baik, kalau aku..” – KOMEN Zarina Anjoulie Berhubung Kes Aliff Aziz

2@3 hari ni tular di lama sosial kontroversi rumah tangga membabitkan tiga pihak, Aliff Aziz, Bella Astilah dan Octavia Manrose.

Tampil memberi sokongan kepada Bella, Zarina Anjoulie berharap agar netizen tidak terus mengapi-apikan kes yang berlaku.

“Pasal case Alif Aziz n Bella…. I mean ??? Korang ingat dia nk ubah BUT this is not the time kita curah petrol cuz . Should just show some support towards bella #girlpower.

“-n to u @oktoviamanrose kau dah kenapa nk keluar ngan laki org???? Tak tau malu ke ??? Time bella screenshot kau tau plak malu .. masa kau keluar ngan laki org kau tak malu plak?” tulisnya di ruangan kapsyen.
Walau bagaimanapun, ulasnya, tiada apa yang mengejutkan kerana lelaki tersebut adalah Aliff Aziz.

“Setiap kali ada kes korang cari aku. Its Alif Aziz, what do you expect?

“But then again itu bukan masalah kita tapi kita sebagai wanita, kita harus beri some moral support to Bella. Just don’t make it worst.

“Its better not to uar-uarkannya lagi. Cerita itu, just let her heal dan peace.

“Anyhow if I was her, I will beat the f*** Octavia. Obviously, she knows Alif Aziz dah kahwin dan kau yang nak keluar juga dengan dia buat apa? Nasib baik Bella baik, kalau aku dah ganyang kau gila-gila. If Bella is my sister, I will beat both of you.”

Netizen terharu dengan sokongan padu Anju kepada Bella, namun lucu dengan keletah wanita ini yang memberi komen dengan berbedak sejuk di muka.

pedas & padu????????????????

Kali ni i support what u say????????????????

 

Foto – Instagram Zarina Anjoulie

sumber : https://ohhhvirall.blogspot.com via Sweet nutella

Facebook Comments