Ilmu Rahsia Surah Al-Fatihah Penciptaan Alam Semesta & Tujuh R0h Pada Manusia

Untuk menjadi seorang per4wat yang hebat dan boleh menakluki alam J1n wajib mempelajari ilmu ini, kerana yang terlalu penting jikalau mahu menjadi seorang per4wat.

Ilmu ini adalah daripada tujuh ayat yang terkandung dalam tubuh kita dan rahsia tujuh r0h yang ada pada diri kita yang boleh membuka rahsia batin..

Kita boleh meruqiah mana – mana pesakit yang dirasuki oleh J1n, tetapi adakah mereka sedar J1n itu lebih arif daripada kita kerana mereka telah lahir ribuan tahun dahulu..

Sebab itulah mahluk J1n ini bermain – main dengan per4wat kerana kebanyakan per4wat tidak pernah kenal dan belajar tentang syariat Syaitan.

Memang saya sudah meninggalkan dunia perubatan dan tidak lagi mahu berada dalam masalah manusia kerana saya ingin beribadah kepada Allah yang maha esa, dan sesungguhnya hati ini dapat merasakan perjalanan saya di dunia ini tidak akan panjang…

Oleh itu In Sha Allah saya akan ajarkan llmu ini kepada sesiapa yang layak sahaja, agar ia boleh membantu masyarakat yang memerlukan pertolongan.

Kalau diikutkan puluhan tahun llmu yang saya pelajari ini mana mungkin orang lain boleh mempelajarinya hanya sebulan…

Jadi cukuplah mempelajarinya rahsia Ilmu AL-Fatihah ini sahaja, kerana itu sudah mengambil masa yang panjang untuk mempelajarinya..

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

 

Sumber : Islam Itu Indah via  Ustaz Md Rosdi Hasan / beritasteady

Facebook Comments