‘Guna Brokoli jadi hand flower pun boleh, hahaha!’ – Netizen

Kelainan yang ditampilkan oleh pasangan pengantin baharu ini membuatkan netizen berasa terhibur berikutan pengantin perempuan memilih sayur brokoli sebagai hand flower pada hari majlis pernikahannya.

Gambar dikongsi jurufoto Raja Nazrin sejak tengah semalam, diretweet lebih 4,172 kali.

 

“Baru-baru ini aku dapat customer yang paling sempoi. Kome tengok hand flower dia, pakai brokoli je.

Lepas tu letak manik. Look how cute it’s. Nampak simple tapi rare! Silap-silap lepas habis kenduri terus buat masak paprik. Hahaha!

“Bukan itu je, korang tengok pengantin lelaki punya butang baju melayu, pakai Lego! Memang sempoi bakhang. Hahaha!” – Raja Nazrin

Reaksi netizen:

Sumber: Twitter @rajanazrin

Sumber artikel:thereporter Via Menuju Kebenaran

Facebook Comments