“Bagus Nyer Bagus Nyee… Anak Saya 5 Tahun Merengek Lagi…”- Cara Didikan ‘Berpuasa’ Jozlynn Dipuji Netizen!

Haziq merupakan kanak-kanak cilik yang kacak dan saling tak tumpah wajahnya seperti pasangan selebriti Johan dan Ozlyn Wati.

Alhamdulillah puasa pada hari pertama berjalan lancar.. dan paling membanggakan anak2 semua puasa kecuali baby chantiq sb dia xmo bangun sahur.. abg haziq pukul 6 ptg dh bgtau.. “daddy, i am so hungry”.. pastu dia turn kat mama.. “ mama air sikit pun xleh minom ke? Tp bukan tanya yg rengek tau.. Allahu cair hati mama.. mama trus ckp lagi sejam je syg.. u g tdo atau pun main game.. mama belanja u main ps4.. trus dia dok mikir n pelan jalan ke bilik game.. tp kalau dia menangis tahap yg x larat sungguh mmg mama awal2 suh minum n makan.. tp dia mcm relax je lg walaupon sememangnya dia anak yg kuat makan dan x leh kalau x makan😂.. harap esok dia maintain lagi.. arini ada tetamu berbuka puasa dgn kami.. masak lauk ayam kicap halia, ikan kembong masak lemak cili api, sayur goreng.. udohhh.. bersungguh dorg makan.. syukur padamu ya Allah di atas rezeki dan nikmat ini.. yg penting anak2 mama g terawih ensem2… mama lak yg cair dok nengok.. 😘😘 gmbr yg kedua tuh semua org2 sihat.. sb tu dorg duk kebelakang.. so nmpk la aku lebih besar dr dorg🤨

A post shared by Johan & Ozlynn (@jozlynnhanania) on

Mereka sangat dikenali sebagai pasangan yang sempoi dan sporting antara satu sama lain, lihat sahaja melalui perkongsian pasangan ini di laman sosial Instagram yang kadang kala memuat naik video lucu Johan kenakan Ozlyn.

Namun, ia dikatakan sangat sweet kerana bergurau antara suami dan isteri. Melalui perkongsian terbaru di Instagram milik pasangan ini pada kali ini pula tentang video anaknya Haziq berpuasa penuh sehingga kini walaupun masih berusia 5 tahun dan ia membuatkan rata-rata memuji Haziq. Tetapi tidak dilupakan juga, tindakan Ozlyn mendidik anaknya untuk berpuasa itu telah menerima komen positif daripada netizen.

Video dimuat naik

Rata-rata netizen mengatakan Ozylin pandai mendidik anaknya itu.

Alhamdulilah…setuju sangat cara adik tu…

Tahniahh…

Sukanya tengok abang Haziq!!!

Sumber: IG Jozlynnhanania via Kisah Dunia

Facebook Comments